Ladataan ilmoitusta
Huittinen 15.1.2020 00:05

Lauttakylä-lehdellä uudet verkkosivut

Maksuportti aukeaa tilaajille, jotka pääsevät lukemaan jutut sitä mukaa kuin ne valmistuvat.

Marja-Liisa Hakanen

Lauttakylä-lehden uudet verkkosivut on avattu osoitteessa lauttakyla.fi. Tilaajat saavat lehden kaiken sisällön luettavakseen nyt myös verkossa.

Tähän asti Lauttakylän verkkosivuilla on julkaistu jutuista vain lyhyt ennakkoversio, mutta nyt kaikki jutut ovat kuvineen kokonaisina verkkosivulle kirjautuneiden tilaajien luettavissa. Sisältöä julkaistaan pääsääntöisesti sitä mukaa kun sitä valmistuu.

Verkkosivuilta löytyy muun muassa uutisia, urheilua, henkilöhaastatteluja, mielipidekirjoituksia, kolumneja, teemajuttuja, videoita sekä lukijoiden kuvia ja kirjoituksia

Lehden verkkosivuilla on maksuportti, joten ellei ole tilaaja, jutuista pääsee näkemään vain muutaman rivin.

–Lehden jatkuvana tilaajana saa tietenkin aina eniten sisältöä ja etuja edullisimmalla hinnalla. Jos kuitenkin haluaisi lukea vain jonkun tietyn jutun tai lehden numeron, eurolla voi ostaa lukuoikeuden yhdeksi vuorokaudeksi. Maksaminen onnistuu tekstiviestillä ja sen jälkeen voi vuorokauden ajan lukea verkossa olevia juttuja. Samalla aukeaa vuorokaudeksi pääsy digilehtiarkistoon, toimitusjohtaja Olli Ristimäki Lauttakylä-lehteä julkaisevasta Huittisten Sanomalehti Oy:stä kertoo.

Uusilla verkkosivuilla on otettu myös mainostajat entistä paremmin huomioon.

–Verkkomainonta on hyvä lisä yritysten muun mainonnan rinnalla. Asiakkaat voivat saada verkkosivuille perinteisiä kuvamainoksia, mutta myös sellaisia, joissa on videosisältöä, Lauttakylä-lehden myyntipäällikkö Marika Wolff sanoo.

–Sisältömarkkinointi tekee tuloaan myös paikallislehtiin ja uudistuksessa on tehty myös sille oma paikkansa.

Lauttakylän verkkosivu-uudistuksen ovat toteuttaneet yhteistyössä Kosila Pub ja mainostoimisto Huima, joka kuuluu Huittisten Sanomalehti Osakeyhtiöön.

Lauttakylän paperilehden asemaa verkkosivu-uudistus ei vähennä. Se säilyy edelleen hyvänä lukupakettina, joka tarjoaa kerran viikossa keskiviikkoisin lukijoilleen monipuolista sisältöä.

Vaikka digiajassa ollaankin, paperilehteen julkaistavaksi voi edelleen toimittaa materiaalia, esimerkiksi lukijoiden tekstejä ja kuvia myös paperilla.

Paperilehti kuuluu Lauttakylän täystilaukseen, johon sisältyvät tunnukset myös paikallislehden kaikkiin digitaalisiin palveluihin. Verkkosivujen lisäksi tilaajat pääsevät lukemaan digilehteä. Se on rikastettu näköislehti eli viikoittaisen paperilehden sähköinen versio, jossa on lisämateriaalia esimerkiksi lisäkuvia, videoita ja linkkejä.

Kun kirjautuu verkkosivuille, pääsee samalla kirjautumisella lukemaan digilehteä. Suoraan digilehteen pääsee kirjautumalla osoitteessa digi.lauttakyla.fi. Digilehti julkaistaan tiistaisin noin kello 16.

Lauttakylä-lehden mobiilisovellus Raitti on yksi polku digitaalisiin palveluihin. Raitin voi ladata puhelimeensa tai tablettiinsa sovelluskaupasta. Raitissa pääsee lukemaan niin verkkosivujen sisältöä kuin digilehteäkin.

Lauttakylä-lehti

paperilehti keskiviikkoisin kotiin kannettuna

lauttakyla.fi -verkkosivusto = tilaajat pääsevät kirjautuneina lukemaan kaiken verkkosivuilla olevan sisällön

digilehti = verkossa olevan painetun lehden näköisversio, joka sisältää myös lisämateriaalia, esimerkiksi lisäkuvia, videoita ja linkkejä

mobiilisovellus Raitti, jonka kautta tilaaja pääsee kaikkeen digitaaliseen sisältöön

huhhuh
15.01.2020 15:19

Oranssi, leveä "kirjaudu ulos" palkki pois sivun alalaidasta!

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa