Ladataan ilmoitusta
Huittinen 5.12.2020 16:00

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus vain radion kautta – Toimitus ilman läsnä olevaa seurakuntaa

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus radioidaan Huittisten kirkosta.
Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus radioidaan Huittisten kirkosta.

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Vampulan kirkossa on peruttu. Huittisten jumalanpalvelus pidetään ilman läsnä olevaa seurakuntaa kello 10. Jumalanpalveluksen voi kuunnella Iskelmä Satakunnan taajuudelta 93,0 MHz.

Jumalanpalveluksen jälkeen lasketaan seppeleet sankarihaudoilla Huittisissa ja Vampulassa, mutta perinteiset partiolaisten soihtukulkueet on peruttu.

Vakavammaksi muuttuneen koronatilanteen vuoksi toimintaa on rajattu Huttisten seurakunnassa. Satakunnan koronaryhmän suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä. Huittisten seurakunnassa henkilömäärän rajaamista jumalanpalvelukseen tultaessa ei nähdä tasapuolisena, ja siksi jumalanpalvelukset pidetään 23. joulukuuta asti ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen toteutetaan rajoitetulla henkilömäärällä. Myös kirkkoherranvirasto pidetään auki.

Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta seurakuntien kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta keskeytetään 23. joulukuuta asti. Tämä koskee myös sisätiloissa järjestettäviä Kauneimpia joululauluja sekä esimerkiksi jouluruokailuja.

Kauneimmat joululaulut radioidaan Huittisten kirkosta 13. joulukuuta.

Seurakuntien lasten ja nuorten sisätiloissa tapahtuvaa pienryhmätoimintaa jatketaan turvaohjeet huomioiden.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa