Ladataan ilmoitusta
Huittinen 8.1.2021 15:56

Maskisuositus voimassa maanantaista alkaen Huittisten yläkoulussa

 Kuvituskuva. Ben Kerckx/Pixabay
Kuvituskuva. Ben Kerckx/Pixabay

Huittisissa maskisuositusta on alueellisen suosituksen mukaan laajennettu yläkouluun ensi maanantaista eli 11.tammikuuta alkaen. Aikuisten harrastustoiminta voi alkaa normaalisti, jos maskisuositus ja turvavälit toteutuvat. Korkein sallittu ryhmäkoko on 10.

-Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voi jatkua, mutta kilpailu- ja sarjatoiminta on tauolla pois lukien SM- ja I-divisioonataso. Kirjaston ja uimahallin toiminta jatkuu nykyisten ohjeiden mukaisena. Musiikkiopiston toiminta alkaa normaalisti, sanoo vs. ylilääkäri Tiia Levonen.

Sataopiston aikuisryhmiin tulossa henkilömäärärajoituksia, mutta opisto tiedottaa niistä erikseen.

Satakunnan voimassa olevat suositukset näet tästä.

Koronarokotukset alkavat Huittisissa viikolla 2 terveydenhuollon henkilöstöstä.

Samoin Sastamalassa alkavat rokotukset ensi tiistaina Ensimmäisenä rokotetaan teho-osastojen henkilökunta. Tämän jälkeen rokotetaan sellainen terveydenhuollon henkilökunta, joka työssään hoitaa tai todennäköisesti kohtaa Covid-19-potilaita. Tähän henkilökuntaan kuuluvat Covid-19-potilaita hoitavien sairaalaosastojen ja terveyskeskussairaalaosastojen henkilökunta, päivystysten henkilökunta, ensihoidon henkilökunta, infektio (pandemia) -vastaanottojen henkilökunta, korona näytteitä ottava ja tutkiva henkilökunta.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa