Ladataan ilmoitusta
Huittinen 9.3.2021 14:45

Huittisten perusturvalautakunta muistuttaa koronasuosituksista – Etätyö, maskit käyttöön, ei yli 6 hengen kokoontumisia

Suositusten noudattamisen lisäksi kampanjaan voi osallistua esimerkiksi jakamalla sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla bannereita.
Suositusten noudattamisen lisäksi kampanjaan voi osallistua esimerkiksi jakamalla sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla bannereita.
Minna Karru

Huittinen on koronapandemian leviämisvaiheessa.

Huittisten perusturvalautakunta suosittelee paikkakunnan asukkaille ja työnantajille laajaa etätyön tekemistä sekä kasvomaskien käyttöä. Lisäksi tulee välttää yli kuuden henkilön yksityistilaisuuksiin osallistumista ja niiden järjestämistä.

Lounais-Suomen aluehallintoviraston viime viikon päätökset eivät aiheuttaneet muutoksia Huittisissa jo olemassa olleisiin toimenpiteisiin.

”Nyt pitäisi vielä jaksaa sinnitellä.”
Petteri Lankinen

Satakunnan terveysviranomaiset ja kunnat ovat haastaneet satakuntalaisia pysäyttämään koronavirusta Pysy perhepiirissä -kampanjalla. Ajatus kampanjasta syntyi Satakunnan tartuntatautien torjunnan työryhmässä.

─ On ymmärrettävää, että ihmiset alkavat turtua jatkuviin ohjeisiin ja suosituksiin, mutta nyt pitäisi vielä jaksaa sinnitellä ja jos mahdollista vielä tarkentaa omia toimintatapoja turvallisemmiksi, kampanjaidean isä, johtajaylilääkäri Petteri Lankinen sanoo tiedotteessa.

Satakunnan epidemiatilanteen arvioinnista vastaava lääkäri Raija Uusitalo-Seppälän mielestä kontaktien vähentäminen ja varotoimien noudattaminen on kriittistä, sillä tilanne on tärkeää saada haltuun ennen kuin terveydenhuoltomme ylikuormittuu.

–Epidemian leviäminen riippuu meistä kaikista. Jos me kaikki rajoitamme kontaktimme välttämättömään ja vain lähipiiriin, meillä on vielä mahdollisuus kääntää tämä tilanne, Uusitalo-Seppälä toteaa.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa