Ladataan ilmoitusta
Huittinen 18.11.2020 11:00

Jouluiloa lapsille ja ikäihmisille – Joulu jokaiselle -keräys käynnissä

Keräys tarjoaa hienon mahdollisuuden jakaa hyvää mieltä ja saada sitä myös itselle.

Joulu jokaiselle -keräyksen avulla lahjoja on jaettu vuosittain  yhteensä yli sadalle lapselle ja ikäihmiselle. Kuva: Minna Karru
Joulu jokaiselle -keräyksen avulla lahjoja on jaettu vuosittain yhteensä yli sadalle lapselle ja ikäihmiselle. Kuva: Minna Karru
Satu Ojala

Ensi viikolla se jälleen alkaa. Joulukuusi on koristeltuna keskiviikosta 25. 11. alkaen Lauttakylä-lehden tiloissa. Koristeina on Loiman koulun oppilaiden tekemiä koristeita sekä Joulu jokaiselle -keräyksen pakettikortteja.

Joulu jokaiselle -keräys toteutetaan perinteiseen tapaan Huittisten kaupungin perhekeskuksen, kotihoidon sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Huittisten osaston ja Lauttakylä-lehden yhteistyönä.

Joulu jokaiselle -keräyksessä kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja kotihoidon asiakkaina oleville ikäihmisille. Pakettikorteissa mainitaan saajan ikä, sukupuoli ja mahdollinen lahjatoive.

–Monelle saajalle tämä voi olla se joulun ainoa paketti. Jos lahjan keksiminen tuottaa vaikeuksia, voi kuoreen sujauttaa vaikkapa lahjakortin johonkin paikalliseen liikkeeseen. Näin saaja voi itse valita mieleisensä lahjan, sanovat Annukka Laine perhekeskuksesta, Outi Vuorio kotihoidosta, Tiia Sjöblom MLL:sta ja Minna Moisio Lauttakylä-lehdestä.

Keräys on toteutunut joka vuosi hyvin. Kuusessa on ollut toistasataa pakettikorttia ja jokainen kortti on kuusesta haettu ja tilalle on tuotu paketti tai lahjakortti.

Keräys alkaa keskiviikkona 25. marraskuuta ja päättyy 10. joulukuuta. Kortteja voi noutaa ja paketteja tuoda Lauttakylä-lehteen konttorin aukioloaikoina. Perjantaina 27. marraskuuta ja maanantaina 7. joulukuuta ovet ovat avoinna keräyksen vuoksi iltakuuteen asti.

Huittisissa toteutetaan myös Joulupuu-keräys, jonka järjestää Rautaveden Nuorkauppakamari yhdessä kaupungin sosiaalitoimen kanssa. Joulupuu -keräys alkaa 23. marraskuuta ja päättyy 6. joulukuuta.

–Lahjakortit palautetaan palautuslaatikoihin, jotka ovat Huittisten Säästömarketissa, Säästöpankin Huittisten konttorissa, Satulinnassa ja Vampulassa WamPullassa. Lahjakortin tulee olla hankittu sellaisesta paikasta josta 0–18 -vuotias lapsi tai nuori saa hankittua mieleisensä tavaran tai palvelun. Sosiaalitoimi jakaa lahjakortit oikeisiin osoitteisiin, kertoo Heli Loponen nuorkauppakamarista.

Lue myös: Tuntemattomalta saatu paketti lämmittää mieltä

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos