Ladataan ilmoitusta
Huittinen 1.11.2021 16:07

Lauttakylä-lehti yksipäiväisten paikallislehtien kärkiviisikossa – Lopullinen sijoitus valtakunnallisessa kisassa selviää ensi viikolla

Paikallismediakilpailun lopulliset tulokset selviävät vasta ensi viikolla, mutta Lauttakylä-lehti on joka tapauksessa viiden parhaan joukossa kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjassa.
Paikallismediakilpailun lopulliset tulokset selviävät vasta ensi viikolla, mutta Lauttakylä-lehti on joka tapauksessa viiden parhaan joukossa kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjassa.
Marja-Liisa Hakanen

Lauttakylä-lehti on valittu yksipäiväisten paikallislehtien kärkiviisikkoon Uutismedian liiton järjestämässä paikallismediakilpailussa. Lopullinen sijoitus selviää 11. marraskuuta Seinäjoella Suurilla Lehtipäivillä.

Lauttakylä-lehden kilpakumppanit viiden kärjessä ovat Kalajokilaakso, Perhonjokilaakso, Rantalakeus sekä Sydän-Satakunta.

Kahdesti tai useammin viikossa ilmestyvien lehtien sarjan kärkiviisikossa ovat Alasatakunta, KMV-lehti, Raahen Seutu, Suur-Keuruu ja Västra Nyland.

Paikallismediakilpailussa palkitaan lehtien kolmen kärjen lisäksi parhaat paikallislehtijutut kahdessa sarjassa. Viime vuonna Lauttakylä-lehden toimittaja Satu Ojala sai juttukilpailussa kolmannen palkinnon.

–Kovatasoinen Paikallismediakilpailu oli tänä vuonna entistäkin tasaisempi. Erot lehtien välillä ovat pieniä, ja tuomaristo joutuikin kovan paikan eteen. Finalisteiksi valittiin lehdet, joissa painettu lehti ja verkkopalvelu muodostavat tuomariston mielestä parhaan kokonaisuuden. Paikallismedialla on tärkeä rooli omassa yhteisössään ja lukijoidensa arjessa – kaikissa kanavissa”, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo.

Uutismedian liiton järjestämään Paikallismediakilpailuun voivat osallistua liiton jäsenlehdet. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 80 lehteä. Tuomaroinnista vastasivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat ohjaajinaan Reetta Nousiainen ja Sari Tiiro sekä päätoimittajat Nina Tuomikoski ja Timo Simula.

Suurilla Lehtipäivillä palkitaan myös kaupunkilehtien parhaimmisto.

Nimetön
01.11.2021 20:11

Lauttakylä-lehti on hyvä lehti! Aina ihmettelee, mistä te keksitte niin monipuolisia juttuja luettaviksi.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa