Ladataan ilmoitusta
Uutiset 8.4.2024 06:00Tilaajille

Biolaakson kehittämisen tutkimuskeskus Huittisiin

Kuusi asiantuntijaa haluaa vahvistaa Satakuntaa edelleen elintarvikealan keskittymänä.

Satakunnan Biolaakson kehittämisen työryhmä projektipäällikkö Annika Eklöf, energia- ja bioasiantuntija Kati Nordlund, tutkimuspäällikkö Mikko Lehtonen, tiedottaja Elsa Penttilä sekä  ruudun takana etänä oleva teknologia-asiantuntija Kati Alakoski kokoontuivat pääsisäisen alla ensimmäiseen yhteiseen tiimipalaveriin. Heidän lisäkseen työryhmään kuuluu vielä robotiikka-asiantuntija Timo Kerminen. Kuva: Heli Lehtelä
Satakunnan Biolaakson kehittämisen työryhmä projektipäällikkö Annika Eklöf, energia- ja bioasiantuntija Kati Nordlund, tutkimuspäällikkö Mikko Lehtonen, tiedottaja Elsa Penttilä sekä ruudun takana etänä oleva teknologia-asiantuntija Kati Alakoski kokoontuivat pääsisäisen alla ensimmäiseen yhteiseen tiimipalaveriin. Heidän lisäkseen työryhmään kuuluu vielä robotiikka-asiantuntija Timo Kerminen. Kuva: Heli Lehtelä
Heli Lehtelä

–Nyt on meneillään meidän hankkeemme lisäksi monta rinnakkain käynnistynyttä hanketta, esimerkiksi Satafoodilla ja Pyhäjärvi-instituutilla, joissa halutaan vahvistaa Satakunnan asemaa nimenomaan vahvana ruuantuotantoalueena. Se ei ole ollenkaan huono asia, meidän pitää vaan vetää yhtä köyttä, niin saamme enemmän aikaiseksi, toteaa Annika Eklöf.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa