Ladataan ilmoitusta
Vampula 2.7.2020 11:15Tilaajille

Äly ja voima jylläsi Vampulassa

Kyykkäpokaalia jahtasi 15 joukkuetta.

Turnauksen finalistit potretissa:  voittajajoukkue Äly ja voima (ylhäällä): Henri Larikka (taaimpana), Pekka Vainio (keskivirivin vas.), Matti Kaunisto, Jarno Vainio ja Martti Pietilä ja turnauksen kakkonen Team Rutava (eturivissä): Mikko Kortesalo (vas.), Tero Koponen, Lauri Ylikännö ja Jussi Kiviranta.
Turnauksen finalistit potretissa: voittajajoukkue Äly ja voima (ylhäällä): Henri Larikka (taaimpana), Pekka Vainio (keskivirivin vas.), Matti Kaunisto, Jarno Vainio ja Martti Pietilä ja turnauksen kakkonen Team Rutava (eturivissä): Mikko Kortesalo (vas.), Tero Koponen, Lauri Ylikännö ja Jussi Kiviranta.
Mauno Kotamäki

Vampula-viikon kyykkäturnauksen suosio jatkuu vahvana. Viime vuosituhannen puolella Sallilan koulun pallokentällä alkunsa saanut perinne on Y-suulin kentällä vain vahvistunut. Tällä kerralla mukana oli 15 joukkuetta, voiton nappasi kolmatta kertaa putkeen Äly ja voima.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa