Ladataan ilmoitusta
Uutiset 21.11.2022 10:27

Heli Lehtelästä Lauttakylä-lehden uusi päätoimittaja

Heli Lehtelä aloittaa Lauttakylä-lehden päätoimittajana tammikuun puolivälissä. Kuva: Hanna Itkonen
Heli Lehtelä aloittaa Lauttakylä-lehden päätoimittajana tammikuun puolivälissä. Kuva: Hanna Itkonen

Lauttakylä-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu filosofian maisteri Heli Lehtelä (44). Hän aloittaa tehtävässä tammikuun puolivälissä, jolloin nykyinen päätoimittaja Marja- Liisa Hakanen jää ensin lomalle ja sen jälkeen eläkkeelle.

Tällä hetkellä Lehtelä työskentelee Urjalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtajana. Urjalan Sanomat on Lauttakylä-lehden tapaan itsenäinen, konserneihin kuulumaton paikallislehti.

Lehtelä on aiemmin työskennellyt muun muassa viestintäpäällikkönä sisäasiainhallinnossa sekä vapaana toimittajana. Vuonna 2019 hän sai Paikallislehtien journalistipalkinnon jutusta, joka käsitteli Tampereella hotelli Ilveksessä tapahtunutta ruokaväärennöstä.

Uutta pestiään Huittisissa Lehtelä kertoo odottavansa innolla.

–Olen ollut Urjalassa viisi ja puoli vuotta ja viihtynyt hyvin, mutta nyt oli sopiva aika uusiin haasteisiin. Arvostan Lauttakylä-lehden journalistista linjaa, jossa nojataan vahvasti Journalistin ohjeisiin. Ne ovat myös minulle tärkeä ohjenuora päätoimittajan työssä, toteaa Lehtelä ja lisää, että kokee olevansa paikallislehtityössä omalla alallaan.

Punkalaitumella asuvalle Lehtelälle Huittinen on entuudestaan tuttu paikka.

–Olen tottunut käymään siellä pienestä pitäen, muun muassa kaupoilla, lääkärissä ja uimahallissa. Huittinen on vireä maalaiskaupunki ja on mukava päästä tutustumaan siihen entistä paremmin.

Päivätyönsä rinnalla Heli Lehtelä on myös maatilayrittäjä, joka viljelee Lehtelän sukutilaa Punkalaitumella.

–Huittisissa minua kiinnostaa se, että täällä on hyvä kaupalliset palvelut, mutta myös maatalous on hyvin moninaista. Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan myös siihen.

Nimetön
21.11.2022 21:41

Tervetuloa keväällä esim. toukokuussa katsomaan , kun saskatoonviljelmä kukkii valkoisenaan ,...

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa