Ladataan ilmoitusta
Uutiset 23.4.2020 16:15

Pitkis-Sport Pitkäjärveltä verkkoon - Heinäkuisen virtuaali-sportin yksityiskohdat vielä mietinnässä

Pitkis-Sport kentiltä verkkoon - Heinäkuisen virtuaali-sportin yksityiskohdat vielä mietinnässä
Liikunta
Minna Karru

Pitkis-Sport -liikuntaleirejä on järjestetty Kokemäen Pitkäjärvellä vuodesta 1963. Tähän mennessä ainoa kesä, jolloin Pitkis-Sportia ei ole järjestetty Kokemäellä, oli vuonna 1988, jolloin leiri oli osa Porissa pidettyjä Satakunnan kisoja. Kuva; www.pitkissport.net
Pitkis-Sport kentiltä verkkoon - Heinäkuisen virtuaali-sportin yksityiskohdat vielä mietinnässä Liikunta Minna Karru Pitkis-Sport -liikuntaleirejä on järjestetty Kokemäen Pitkäjärvellä vuodesta 1963. Tähän mennessä ainoa kesä, jolloin Pitkis-Sportia ei ole järjestetty Kokemäellä, oli vuonna 1988, jolloin leiri oli osa Porissa pidettyjä Satakunnan kisoja. Kuva; www.pitkissport.net
Minna Karru

Kesä-heinäkuun vaihteeksi Kokemäen Pitkäjärvelle suunniteltu Pitkis-Sport perutaan koronan takia.

–Vapaaehtoisista ja Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n henkilökunnasta koostuva Pitkis-Sportin johtoryhmä kokoontuu kuitenkin ensi viikolla suunnittelemaan virtuaalista Etä-Pitkis 2020:ä heinäkuun alkuun, Pitkiksen leiripäällikkö Elina Setälä LiikU:sta sanoo.

–Pitkiksen tämän kesän teemaksi oli sovittu yhteisöllisyys. Nyt emme voi kokoontua isolla joukolla leireilemään ja joudumme liikunnassakin noudattamaan turvaetäisyyksiä. Annetaan liikunnallisen elämäntavan silti yhdistää niin lapset kuin aikuisetkin. Palaamme Pitkikselle vuoden päästä, vakuuttaa leirin johtaja Pasi Pihlavisto.

Pihlavisto kertoo, että maksetut leirimaksut palautetaan täysimääräisinä maksajalle.

–Työn määrä on suuri, mutta järjestäjä yrittää palauttaa kaikki maksut vielä toukokuun aikana. Leirimaksun maksaneihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ensi viikolla.

Pitkis-Sportilla Kokemäen Pitkäjärvellä on perinteisesti liikkunut heinäkuun ensimmäisellä viikolla jopa 1500 lasta. Vapaaehtoisia aikuisohjaajia on ollut paikalla 250.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa