Ladataan ilmoitusta
Huittinen 29.8.2021 16:56

Huittisissa jälleen koronatartuntoja - Liittyvät aiempiin ketjuihin

Huittisissa todettiin eilen lauantaina viisi ja tänään yksi covid-19-tartunta. Tapaukset liittyvät aiempiin ketjuihin, eivätkä ole peräisin koulusta tai varhaiskasvatuksesta.

Tapauksiin liittyvät kuitenkin joukkoaltistumiset Pellonpuiston koulussa 7D-luokassa, Lauttakylän koulussa luokissa 6B ja 4A sekä Kuninkaisten päiväkodissa Siniset-esikouluryhmässä.

Kaupungin tiedotteen mukaan altistuneiden selvitystyö on vielä osittain kesken altistuneiden suuren määrän vuoksi. Kaupungin tartuntatautiviranomaiset ovat yhteydessä altistuneisiin tämän päivän aikana.

Tämän lisäksi covid-19-virukselle on saattanut altistua Huitsikassa 23.-25. elokuuta kello 8.45-16.30 välisenä aikana ja 26. elokuuta kello 8.45-11.30 välisenä aikana.

Huitsikassa mahdollisesti altistuneita ei aseteta viralliseen karanteeniin, koska arvion mukaan varsinaisia lähialtistuksia ei katsota tapahtuneen muun muassa maskin käytön vuoksi. Kyseisenä aikana Huitsikkaa käyttäneitä pyydetään kuitenkin hakeutumaan herkästi näytteille, mikäli ilmenee vähäisiäkin koronavirustartuntaan viittaavia oireita.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa