Tallissa vielä hiljaista

29.03.2019 - 05:30 Mikko Perttunen
Reiko Lipp (tak. vas.), Mertsi Lindgren, Daniel Jalo, Eemil Nieminen, Tuukka Koskinen ja Andry Rist ovat äijäkerholaisia, jotka kokoontuvat nuorisotila Tallissa. Keskellä istumassa kerho-ohjaaja Hermanni Hakasuo ja oikealla nuoriso-ohjaaja Kari Rissanen.

Huittisten kirjastoauton vanhaan talliin kevättalvella remontoitu nuorisolle suunnattu monitoimitila on hiljalleen aloittanut toimintansa. Kuukauden päivät avoinna ollut Talli on vasta nousemassa ihmisten tietoisuuteen.

−Katsotaan mihin homma lähtee tästä etenemään. Voi kestää hetki, ennen kuin ymmärretään tilan potentiaali. Syksyllä ryhdytään lähestymään myös järjestöjä, nuoriso- ohjaaja Kari Rissanen kertoo.

Toistaiseksi tilassa toimii kaupungin järjestämänä ainoastaan 5.−7.-luokkalaisille suunnattu Äijäkerho. Musiikkiopistolla on tilassa myös pienimuotoista toimintaa.

Loppuvuodesta Tallissa tulee kokoontumaan ainakin elokuvakerho.

Kaiken kaikkiaan toiminnan laatu ja määrä on kuitenkin hyvin auki.

Nuorisovaltuusto käsitteli Tallin tulevaisuutta maanantain kokouksessaan, ja esiin nousi monia ajatuksia, muun muassa diskoa, leffailtaa ja karaokea.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.