Myllytien alueelle asemakaava

26.01.2017 - 10:38 Satu Ojala

Huittisten kaupungin kolmen seuraavan vuoden asemakaavoitusohjelman kärkihankkeena on Myllytien ja Länsi-Suomen opiston väliin jäävä alue. Myllytien toisella puolella on kaupungin omistama metsäalue, joka kaavoitetaan samanaikaisesti. Kaava kuulutetaan ja laitetaan vireille ensi viikolla ja osallistumis- ja arviointisuunnitelma on sen jälkeen nähtävillä 30 päivän. Kaavoituksen alkuvaiheessa järjestetään osallisille yleisötilaisuus.
Suunnittelualueen pinta-ala on 12,2 hehtaaria, josta noin 5,7 hehtaaria on rakentunutta aluetta. Suunnittelurajaukseen on otettu mukaan vuodelta 1992 tehdyn luonnoksen mukainen alue Loimijoentien ja Loimijoen väliltä. Kaavoitustyö on jäänyt tuolloin kesken.
Suunnittelualueella sijaitsee useita 2000-luvulla rakennettuja omakotitaloja sekä muutamia 1940–1970-luvuilla rakennettuja vanhempia rakennuksia.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.