Neljä viidestä tyytyväisiä Huittisten palveluihin

18.08.2016 - 15:18 Antti Salminen
Erityisen vilkasta Huittisten kaupoissa on Hullu yö -tapahtumien aikaan. Edellinen Hullu Yö oli toukokuussa. (Kuva: Marja-Liisa Hakanen.)

Tuoreen kyselyn mukaan huittislaisista asukkaista ja ohikulkijoista kaupungin palvelutarjontaa vähintään hyvänä pitää 80 prosenttia. Vain viidelle prosentille herää Huittisista mielikuva taantuvana kaupunkina. Joka kymmenes ei pidä liikennejärjestelyjä sujuvina.
Huittisten palvelutarjontaa ylistävät tulokset perustuvat kaupungin matkailuneuvonnan kesätyöntekijöiden Elsi Turusen ja Enni Pihlajamäen toteuttamaan kyselyyn. Kyselyyn vastasi kesä-elokuussa 200 asukasta, ohikulkijaa ja matkailijaa. Vastaajista ulkopaikkakuntalaisia oli kolmasosa.
Yritysasiamies Leena Hakanen Huittisten kaupungilta ei ole yllättynyt tuloksista, vaikka vastaavaa kyselyä ei ole tehty aiemmin.
–Nämä ovat tiedossa olevia asioita, joille saatiin nyt vahvistus. Pitkän tähtäimen periaate on ollut, että palvelut ovat lähellä keskustaa, Hakanen luonnehtii.
Hyvistä tuloksista huolimatta Huittisiin kaivataan muun muassa uimarantaa sekä lisää harrastusmahdollisuuksia ja lasten ja nuorten aktiviteetteja.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.