Isovanhempien iloinen visiitti

14.10.2016 - 14:16 Marja-Liisa Hakanen
Sisko Kaunisto ja hänen tyttärentyttärensä Enni Evala viihtyivät yhdessä nosturileikeissä.

Huhkolan päiväkodissa Huittisissa oli tänään tavallista vilkkaampi aamupäivä, kun  vietettiin isovanhempien päivää. Tervetuliaisiksi lapset esittivät laululeikin ja tarjosivat kahvit ja itse leipomiaan mustikkamuffinsseja ja Huhkolan pipareita.
–Aivan kaikki isovanhemmat eivät päässeet paikalle, mutta onpa vieraina isoisovanhempiakin, päiväkodin johtaja Ulla Hosike kertoi.
Lapset esittelivät mummuille ja papoille päiväkodin joka sopukan ja kertoivat, mitä kaikkea päiväkodissa tehdään. Yhdessä viriteltiin legoleikkejä, koottiin palapelejä ja hoidettiin nukkevauvoja.
–Isovanhemmat ovat lapsille hyvin läheisiä, joten on tärkeää, että hekin pääsevät katsomaan, millaisessa paikassa lapset päivänsä viettävät, Hosike sanoi.
Vierailulle oli tullut muun muassa sastamalalainen Sisko Kaunisto, jonka oppaina päiväkodin maailmaan olivat tyttären lapset Enni ja Eetu Evala.
–Oli ihanaa saada kutsu tänne. Lastenlapsia on aina ilo nähdä, Sisko Kaunisto totesi.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.