Huittisten Säästöpankilta Turun Yliopistolle 50 000 euroa

20.12.2010 - 07:46 Minna Karru

Huittisten Säästöpankki kartuttaa Turun Yliopiston peruspääomaa 50 000 eurolla. Pankin toivomuksena on, että vahvalla satakuntalaisella panoksella Turun Yliopiston halu ja kyky kehittää Porin korkeakouluyksikön toimintaa säilyisivät korkealla.
Paikallisena ja alueellisena toimijana Säästöpankki pitää Porin yliopistokeskusta erittäin tärkeänä osana koko maakunnan kehittämistä. Porin yliopistokeskus varmistaa osaltaan sen, että alueen talouselämä ja julkisyhteisöt saavat hyvin koulutettua työvoimaa, jonka juuret ovat tällä alueella ja jotka ovat sitoutuneet tämän alueen kehittämiseen.
Huittisten Säästöpankki haastaa kaikki satakuntalaiset yritykset tukemaan Turun Yliopiston ja muiden Porin Yliopistokeskuksen taustayliopistojen varainhankintaa. Mitä laajempi tuki alueelta onnistutaan keräämään, sitä helpompi taustayliopistojen on jatkaa yliopistokeskuksen toiminnan kehittämistä.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.