SM-ralli starttasi Huittisista

11.06.2016 - 11:42 Marja-Liisa Hakanen
–Kaksi ensimmäistä pätkää ovat tuttuja kotikisateitä, mutta kaikki muut täysin outoja, en silti ota paineita, totesi Huittisten Urheiluautoilijoiden Jarkko Hosike hetki ennen starttia.

Huittisissa ja Sastamalassa tänään ajettava Enset Oy SM-ralli on päässyt vauhtiin. Hyvä joukko autokunnista on jo startannut lähtöalueelta Huittisten kaupungintalon edustalta. Osallistujia on ennätysmäärä eli pitkälti toistasataa. Joukossa on myös Huittisten Urheiluautoilija edustava Jarkko Hosike, joka ajaa kisan korkeimmassa SM1-luokassa. Hosiken kumppanina on Mikko Kaikkonen.
Rallin suojelijana toimii Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, joka kiitteli avauspuheenvuorossaan tapahtumaa ja sen järjestäjiä, Huittisten Urheiluautoilijoita ja Sastamalan Autourheilijoita.
–Tämä on seurojen yhteinen voimannäyte. Kunnioitus ja luottamuksenosoitus heille siitä arvokkaasta työstä, jota ne ovat autourheilun hyväksi tehneet, Peltomaa totesi.
Kiitoksen saivat myös kisajärjestelyissä mukana olevat 900 talkoolaista.
–Tämä päivä jää historiaan. Kaupunkimme tapahtumakesä ei voisi alkaa komeammin ja arvokkaammin kuin SM-rallilla.
Juhlavuutta rallin alkuun toi Tytti Pihlajamäki, joka kajautti kaupungintalon pihamaalla Maamme-laulun.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.