ACE kotonaan Lujaa vahvempi

10.01.2016 - 21:12 toimitus

Lauttakylän Luja oli syksyllä voittanut tiukan naisten futsal-liigapelin ACE:ta vastaan maalein 3-2. Tiukkaa peli oli sunnuntai-iltana Tampereellakin, vaikka ACE hallitsi peliä enemmän. Luja kuitenkin puolusti hyvin ja Anni Lähteenmäki maalilla torjui lukuisat ACE:n vedot.
Pelin alussa Lujalla oli mahdollisuudet siirtyä johtoon kun joukkueelle siunaantui pari hyvää vetopaikkaa ja läpiajoja vastahyökkäyksistä. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen ACE siirtyi kuitenkin johtoon ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 2-0 -johdossa.
Toisella puoliajalla ACE:lla oli muun muassa tolppalaukaus ja oma läpiajonsa, mutta Lähteenmäki maalissa pelasti Lujan takaiskuilta. Luja yritti viimeisen viiden minuutin aikana hakea maalia toden teolla, mutta ei tässä onnistunut muutamasta hyvästä vedosta huolimatta. Aivan ottelun lopussa ACE pääsi sinetöimään 3-0 -voiton.
Parhaina pelaajina palkittiin Lujan Anni Lähteenmäki ja ACE:n Ulla Kytölä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.