Satakunta-mitalit Pyhäjärven suojelurahastolle ja Jämin Jänteelle

09.01.2016 - 08:55 Satu Ojala

Kankaanpään kaupunki ja Satakuntaliitto isännöivät Satakunnan vuodenvaihteen vastaanottoa perjantaina 8.1.2016 Kankaanpään Yhteislyseolla. Juhlassa palkittiin pronssisella Satakunta-mitalilla Pyhäjärven suojelurahasto ja Jämin Jänne.  Pronssinen Satakunta-mitali myönnetään yhteisöille tunnustuksena erityisen ansiokkaasta toiminnasta Satakunnan maakunnan hyväksi.

Pyhäjärven  suojelurahasto on esimerkillinen toimija, joka kokoaa alueellisia resursseja ja toteuttaa käytännön vesiensuojelutyötä yhteistyössä laajan kansallisen ja kansainvälisen toimijajoukon kanssa. Suojelurahasto vastaa Pyhäjärven suojeluohjelman perusrahoituksesta, ja Pyhäjärvi-instituutti puolestaan vastaa Pyhäjärven suojelurahaston rahoittaman suojeluohjelman toteutuksesta. Suojelurahaston jäseniä ovat alueen kuntia ja kaupunkeja, suuria yrityksiä sekä yhdistyksiä. Rahasto täytti viime vuonna 20 vuotta.

Jämin Jänne sai mitalin pitkäjänteisestä työstä Satakunnan markkinoinnissa hiihtourheilun saralla. Isojen, suuria massoja keräävien tapahtumien organisointi on edellyttänyt suurta ja osaavaa vapaaehtoisjoukkoa, joita Jämin Jänteen toiminta-alueelta on hienosti löytynyt.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.