Huittinen täynnä hulinaa

06.05.2016 - 19:15 Marja-Liisa Hakanen
Ninna Hirvonen ja Merja Nyman aloittivat Hullu yö -kierroksensa Kiviniityltä Finlaysonin pop up -myymälästä ja sanoivat, että koko ilta on varattu kauppojen kiertelyyn.

Hyvä sää ja Hullu yö ovat houkutelleet väen liikkeelle Huittisissa. Kaupoissa on riittänyt vilskettä aamusta lähtien, vaikka valtaosa ihmisistä lähtikin liikkeelle vasta työpäivän päätyttyä. Hulluun yöhön tullaan myös muualta. Eurasta saapuivat Niina Huuhtanen Pinja-tyttärensä kanssa sekä Mari Siltajärvi poikansa Ilarin kanssa.
-Asuin ennen Huittisissa, mutta en silloin koskaan ehtinyt tähän tapahtumaan. Nyt piti lähteä, kun ystävä kertoi, että Hullu yö on nyt. Täällä on paljon enemmän väkeä kuin osasin odottaa, Mari Siltajärvi totesi.
Niina Huuhtaselle Huittinen ei ole entuudestaan tuttu paikkakunta, mutta hän lähti mukaan Siltajärven houkuttelemana.
-Kivoja pikkuliikkeitä täällä ainakin on paljon, hän sanoi.
Hullu yö on monelle tuttujen tapaamista, kaupoissa kiertelyä, poikkeamista kahvilassa tai syömässä tai vain katuvilinästä nauttimista. Suuri suosio oli jälleen myös kaupunkijunalla, joka oli koko illan aivan täynnä.

 

KOMMENTIT
6. toukokuu 2016 - 22:48Timo hesalainen
Hyvät naurut kirvoitti tuo uutinen. Täällä kaupat ovat nyt aina auki 22 asti, Prismat jopa tunnin pidempään! Vuorotyöläiselle hyvä, jos iltanälkä yllättää, voi vielä töistä päästyä hakea syötävää, jos ei aamulla ehtinyt, tai meinasi, että käyn sitten huomenna.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.