Aino-markkinat ovat jo perinne

05.09.2015 - 20:27 Marko Dahlman
Mervi Suoranta tutustui poikansa Rasmuksen kanssa Ilkka Vuorisalon antikvariaattituotteisiin.

Puoleenpäivään asti hieno sää, sitten vesisadetta. Siinä Huittisissa Länsi-Suomen opiston pihapiirissä tänään lauantaina pidettyjen neljänsien Aino-markkinoiden kulku säätilojen puolesta kiteytettynä. -Yleensä markkinoilla on ollut päivän aikana noin neljäsataa kävijää. Varmasti samoihin lukuihin olisi päästy myös nyt, mutta sade verotti, opiston rehtori Sami Malinen pohdiskeli. Aamupäivällä ehdittiin joka tapauksessa nauttia vilkkaasta markkinatunnelmasta.

Tapahtuman teemoja ovat kädentaidot, kulttuuri ja lähiruoka. Tällä kerralla ohjelmassa oli italialaisten opiskelijoiden esittämä musikaali, pelleteatteria lapsille, Wanhat Konneet sekä myyjiä ja näytteilleasettajia tuotteineen: elintarvikkeita, tauluja, keramiikkaa, koruja, vaatteita, käsitöitä. -Myyntipaikkoja oli kolmekymmentä ja muutama ilmaispaikka muun muassa yhdistyksille, markkinoiden koordinaattorina toiminut Erkka Raittila kertoi.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.