LP Vampulalle tärkeä voitto Pihtiputaalla

05.03.2016 - 21:38 Marja-Liisa Hakanen

LP Vampula Huittinen voitti hetki sitten naisten lentopalloliigan ottelun 1-3 LiigaPlokia vastaan Pihtiputaalla. Heti ensimmäisessä erässä jännitys oli käsin kosketeltavaa, kun LP Vampula lähti taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä. Erä lähti liikkeelle vahvoilla aloitussyötöillä molemmin puolin. Erän puolivälistä Taylor Brunsin monipuolisella passipelillä ja Laura Iltasen syötöillä Vampula vei erän 23-25.
Toisen erän alussa Pihtipudas pääsi neljän pisteen johtoon ja säilytti piste-eron erän loppumetreille saakka vieden erävoiton lukemin 25-23.
Kolmas erä oli LP Vampulalta yhtä maalia niin syöttö- kuin hyökkäyspelin suhteen. LP Vampula teki kentällä mitä tahtoi ja erä huittislaisille selkeästi 16-25.
Neljäs erä taisteltiin puolin ja toisin vahvasti, kunnes LP Vampula kiristi otettaan Binetou Sow´n hyökätessä terävästi. LP Vampula voitti erän faniryhmän huimasti kannustamana.
Näin LP Vampula sai tärkeän kolmen pisteen otteluvoitton 1-3 tuli loistavasti taistellen. Sunnuntaina LP Vampula Huittinen kohtaa Pieksämäellä Pieksämäki Volleyn.

KOMMENTIT
5. maaliskuu 2016 - 22:40Aarno Korpela
Hienoa. Jännitti kotonakin, kun livescoresta seurasin. Olisi pitänyt myös lähetä kannustamaaan. Toivotan menestystä myös huomiselle .

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.