LiigaPloki sai kostonsa

04.11.2017 - 20:03 Toimitus
LP Vampula Huittisen liigakausi jatkuu 19.11. vieraspelillä Pölkky Kuusamoa vastaan. (Mauno Kotamäen ottama arkistokuva on LP Viesti -ottelusta.)

Lauantain liigailta päättyi pihtiputaalaisyleisön suureksi riemuksi kotijoukkueelle vahvan esityksen jälkeen erin 3-0 (25-15, 25-19, 25-13). Ploki hyökkäsi vahvasti, eikä LP Vampula Huittinen pystynyt kuin ajoittain vastaamaan siihen. Vaikka vieraiden vastaanotto toimi oikeinkin hyvin, niin hyökkäystehot jäivät aivan liian alhaisiksi. Myös torjuntapelaaminen oli liian vaisua.

Kotijoukkueesta parhaana palkittiin, etenkin kolmen metrin takaa Vampulaa kurittanut Nette Tuominen. LP-Vampulasta  parhaan pelaajan palkinnon pokkasi Roosa Nieminen.

Kotijoukkue sai heti alussa vahvan otteen pelistä ja pelaajien itseluottamus kasvoi onnistumisten myötä. Vampulalle se taas vaikutti siten, että henkinen kantti alkoi olla koetuksella ja silloin helposti ryhdytään pelkäämään virheitä sen sijaan, että uskallettaisiin tehdä rohkeita ratkaisuja. Jälleen saatiin paljon tietoa, mitä pitää harjoitella.

Joukkueiden väliset voitot ovat nyt liigassa 1-1. Täkäläisen revanssin aika on LP Vampula Huittisen seuraavassa kotipelissä 25.11

Seuraavaksi liigajoukkueella on vuorossa Suomen Cupin neljännesvälieräsarjan peli LP Viestiä vastaan ja se aloitetaan Salossa ensi perjantaina.

 

 

 

 

 

Juttu päivitetty kokonaan klo 20.36

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.