Ladataan ilmoitusta
Lentopallo 20.1.2024 21:46Tilaajille

Puijo vei lauantai-illan ottelusta kaikki pisteet LP-Vampulan nenän edestä

LP-Vampulan ja Puijo Wolleyn kohtaaminen oli lauantaina Huittisissa odotetun tiukka. Vaikka Puijo vei kaikki pisteet, nähtiin välillä sangen tasaista puurtamista joukkueilta. Ottelu päättyi 1–3 (21–25, 25–21, 22–25, 18–25).

Cheyenne Jones oli jo yhdeksännen kerran LP-Vampulan paras pelaaja. Kuvassa hänen hyökkäystään ovat torjumassa Taija Tikka ja Megija Dambrehte. Kuva Antti Kaskinen

Ensimmäisessä erässä Puijo heilutti tahtipuikkoa hakkurinsa, ex-vampulalaisen Selma Räsäsen johdolla. Ottelu kuitenkin tasoittui tilanteessa 8–8, kun Vampulan laituri Jovana Biberdžić onnistui hyökkäyksessään. Vampula meni jopa johtoon 11–9 tilanteessa, mutta sen jälkeen Puijo laittoi kirivaihteen päälle ja vei erän nimiinsä.