LP-Vampulalle 1-sarjassa vierastappio ja kotivoitto

04.11.2019 Mauno Kotamäki
Liigapeluri Iina Andrikopoulou (kesk.) jakoi ottelun parhaiden palkinnot kotijoukkueen Annukka Paloniemelle (oik.), joka oli lainassa liigajoukkueesta ja TuTon Melina Lindströmille.

LP-Vampula Huittisen naisten 1-sarjan joukkue vieraili Oulussa, jossa Kisko osoittautui vahvemmaksi 3–0 (25–16, 25–20 ja 25–14).
Kotipelissä vastustajaksi saapui sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva TuTo. LP-Vampula voitti  turkulaiset 3–1 (25–22, 25–22, 14–25 ja 25–22).

Tappiotakin harmillisempi sattumus LP-Vampulalle oli joukkueen kantaviin pelaajiin kuuluvan Emilia Hännisen nilkan loukkaantuminen.
–Nilkka korjataan tällä viikolla leikkauksella, hän kertoi.

LP-Vampulan 1-sarjajoukkueeseen oli lainattu liigajoukkueesta Anastasia Boricheva ja Annukka Paloniemi, joka paikkasi Hännisen jättämää aukkoa. Vahvistuksista huolimatta TuTo osoittautui sinnikkääksi vastustajaksi, kotijoukkueen onnistui kuitenkin korjata ottelusta täydet kolme sarjapistettä.

Joukkueiden tehokkaimpia olivat TuTosta 14 pistettä ratkaissut ja palkittu Melina Lindström ja kotijoukkueesta 17 pisteeseen yltänyt ja parhaana palkittu Paloniemi.

–TuTo on kova joukkue ja antoi hyvän vastuksen. Oli kiva pelata. Hienoa, että saatiin Anastasian kanssa tulla joukkuetta auttamaan, kertoi Paloniemi.
Kolmen vieraspelin jälkeen LP-Vampulan seuraava 1-sarjan kotipeli on 14.12, vastassa Oulun Kisko.
 

Urheilulajit: