Luja HT:n peli-ilme paranemaan päin

30.01.2019 Mediavastaava

Luja kävi vieraissa Eurajoella 25. tammikuuta. Ensimmäinen erä sujui jo ihan mallikkaasti, mutta kahdessa viimeisessä Luja sortui jälleen pelailuun ja lopputulos kertoo kaiken oleellisen 7–2.

Heti seuraavana päivänä Lujan catering-osasto otti tavaransa kantoon ja siirsi ne Säkylän Apetit Areenalle. Vaikka kotipeli pelattiinkin junioriyhteistyön vahvistamiseksi Säkylän hallilla, oli saatavilla tuttuja mokkapaloja ja makkaraa. Luja HT:n vastustajaksi tuli nimestään huolimatta teräksenkova Kuparikiekko Harjavallasta.

Peli oli koko ottelun ajan hyvin intensiivistä ja äärimmäisen tasaista. Voisi jopa sanoa, että Luja oli ottelussa niskan päällä. Lujalle kertyi 25 torjuntaa ja KuKille 36. Jäähyt menivät aika tasan. Niitä jaeltiin kummallekin ehkä vähän ennalta arvaamatta. Nähtiinpä jopa tilanne, jossa ottelu vihellettiin poikki jäähyn takia, mutta keskustelun jälkeen sitä ei pantukaan toimeen.

Allekirjoittanut ei aiemmin ole tällaista todistanut. Samoin kuin pelaajat, myös tuomarit ovat ihmisiä ja välillä tulee vähän heikompia päiviä. Onneksi linja oli kummallekin joukkueella sama, eikä ylilyöntejä tapahtunut.

Loppulukemat 2–4 Kuki viimeisteli kymmenen minuuttia ennen loppua. Vaikka Luja yritti vielä ilman maalivahtia, ei se saanut aikaan kavennusta. Painostuksesta huolimatta vastustaja teki siis enemmän maaleja, ja tässä pelissä vain maalit ratkaisevat. Harmillinen juttu.

Positiivisena asiana pitää huomioida, että peli-ilme on palannut Lujan totutulle tasolle. Aina kovalle KuKille laitettiin kampoihin, vaikka roosterissa ei ollut sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi kuin kaksi kentällistä. Hyvä taistelu ja selkeä käänne parempaan.

Ennakkotiedoista poiketen Säkylän peli myös lähetettiin livenä.
Lujan seuraava peli pelataan Forssassa 2. helmikuuta.

 

Urheilulajit: