Viihdettä koko rahalla

21.11.2018 Mediavastaava
Liekkien Antti Tenkanen joutui Huittisissa yleisön silmätikuksi. Hyvin hermo silti kesti, ja tuloksena yksi maali, kolme syöttöä ja vain neljä rangaistusminuuttia.

Liekit Forssasta saapui lauantaina jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä Huittisiin koettamaan, kummalle kuuluu Loimijoen kiekkoherruus. Tälläkin kertaa voiton vei Luja HT ja Loimijoen Liekit joutui ajelemaan kohti Forssaa päät painuksissa.

Yrityksen puutteesta Liekkejä ei voi syyttää. Ottelu eteni koko ajan joko tasatilanteessa tai yhden maalin erossa. Lopussa Luja siirtyi ylivoimalla kahden maalin johtoon 5–3, mutta muutama minuutti myöhemmin Liekit kuroi tilanteen vielä tasoihin.

Voittomaalin 7–6 teki Lujalle Miika Raittinen ajassa 53.40. Liekit yrittivät vielä tasoitusta Lujan ottaessa pari jäähyä, mutta lopullisesti Liekkien takaa-ajo päättyi Antti Tenkasen jäähyyn. Viimeinen 20 sekuntia pelattiin Lujan ylivoimaa ja Liekkien maalivahtikin palasi tontilleen.

Tällä kertaa voidaan todella sanoa, että kiekko on parasta paikan päällä. Viimeistä 20 sekuntia lukuun ottamatta ei voinut tietää kumpi ottelun voittaa. Pelaajien tunnetaso oli korkealla ja tuomarikaksikolla oli välillä täysi työ pitää ottelu hallinnassa. Katsomostakin kuului kannustusta normaalia ottelua enemmän. Siis viihdettä koko rahalla.
LujaHT:n seuraava peli pelataan poikkeuksellisesti la 24.11. kello 16 Säkylän Apetit-Areenalla Loimaan Rocketsia vastaan.

 

Urheilulajit: