Ykkössarjan joukkue haki voittopisteet Orivedeltä

16.10.2017 Mauno Kotamäki
Wilhelmiina Prihti palkittiin LP Vampulan parhaana ykkössarjan pelissä Orivedellä.

LP Vampula Huittisen ykkössarjajoukkue haki täydet kolme pistettä Orivedeltä. 1–3-voittoon päättyneen vierasottelun eräpisteet olivat 23–25, 25–19, 24–26 ja 22–25.

Avauserä oli tasaista peliä alusta vierasjoukkueen kahden pisteen voittoon saakka. Toisessa erässä OrPo karkasi heti alussa 10–2-johtoon ja piti sen 25–19 erävoittoon saakka.
Tasaista, LP Vampulan voittoon päättynyttä kolmatta erää pelattiin jatkopisteille saakka. Myös neljäs erä jatkui tasaisena 21–21 saakka, josta vierasjoukkue karkasi kolmen pisteen erävoittoon.
Voitosta saaduilla kolmella pisteellä LP Vampula nousi ykkössarjan ykköslohkossa kuudennelle tilalle tasapisteisiin Viestin kanssa.

Joukkueen keskitorjujista Jenni Jantunen oli mestaruusliigajoukkueen mukana Hämeenlinnassa.
–Onneksi meillä on kolme keskipelaajaa, joten käytettävissä olivat Jasmin Tuominen ja Sini Savola. Ottelun alkupuolella passarina sai kokemusta nuori Riikka Vuorentausta ja sen jälkeen paikkaa pelasi Miia Leppänen. Pelin loppua kohden parantuneista aloitusten nostoista Miia ohjasi hyvin  peliä, kertoi valmentaja Juhani Leppänen.

–Joukkueesta palkittu yleispelaaja Wilhelmiina Prihti pelasi hyvän pelin. Muutoin esityksemme oli vähän käsijarru päällä -pelaamista. Toisaalta hyvää on, että heikommallakin pelillä saimme tåydet kolme pistettä,
–Nuorella joukkueella ja samoin juuri tulleena valmentajana myös minulla on kasvutarina edel-leen käynnissä. Kevättä kohden mentäessä kehitystä varmasti tapahtuu.
LP Vampula Huittinen kohtaa ykkössarjan kotipelissä Viestin su 22.10 klo 17.
 

Urheilulajit: