LP Vampulan ykkösen nousukiito jatkuu

31.10.2017 Mauno Kotamäki
Passari Miia Leppänen palkittiin LP Vampulan parhaana voittopelissä Raisiosta.

LP Vampula Huittisen nousukiito naisten 1-sarjassa jatkuu. Neljäs perättäinen voitto heltisi vieras-pelissä Raision Urheilijoista, joka 1–3 tappiolla joutui luovuttamaan kaikki jaossa olleet kolme pistettä nuorelle vierasjoukkueelle. Voitto nosti LP Vampulan ykkössarjan lohkossaan kolmannelle tilalle, edellään vain Rantaperkiö ja Helsinki Volley 1.
Eräpisteet ottelussa olivat vierailijoiden eduksi 26–24, 15–25, 14–25 ja 22–25.

–Ottelu alkoi lähes katastrofaalisesti avauserässä ja vastustaja taisi karata jo 7–8 pisteen joh-toon. Aikalisällä todettiin, että nyt otetaan jalat pussista ja aletaan pelata, kertoo LP Vampulan valmentaja Juhani Leppänen.
–Siitä saatiin peli kulkemaan ja saavutettiin, mutta ei ihan saatu vastustajaa kiinni, ja erä meni Raisiolle.
–Toinen erä alkoi tasaisesti, mutta vaihdoilla ja Ella Marilan pitkällä syöttöputkella saatiin peli kulkemaan. Myös vastustaja virheillään avitti meitä. Hyvä pelimme jatkui myös kolmannessa erässä. Neljännestä erästä oli tulla tuskainen, mutta saatiin se loppupuoliskolla käännettyä meille. Peli oli meille jo neljäs perättäinen, joista olemme saaneet täydet kolme pistettä.

LP Vampulan parhaana palkittiin passari Miia Leppänen.
–Erinomaisesti pelasivat myös vaihdosta tullut laitapelaaja Ella Marila ja keskipelaaja Jenni Jantunen.
LP Vampulan seuraava vastustaja on lohkossa toisena oleva HelVolley 1.
–HelVolley on ennakkosuosikki, mutta pyrimme ainakin horjuttamaan sitä. Mielenkiintoinen mittari se tulee meille olemaan, Leppänen arvioi.
LP Vampula Huittisen seuraava peli ykkössarjassa on sunnuntaina 5.11. jossa vastustajaksi saapuu HelVolley1.

 

Urheilulajit: