LP Vampula Huittinen toteuttaa strategiaansa

06.06.2017
Loimaan Mellilästä kotoisin oleva Venla Raitala (oik.) on noussut 2-sarjasta liigapelaajaksi Huittisissa. Euran Kiukaisista kotoisin oleva Jenni Jantunen on tulevaisuuden lupaus.

Seuralla useita pelaajasopimuksia Huittisten lähialueelta.
Huittislainen nais- ja tyttölentopalloon erikoistunut seura toteuttaa yhtä tärkeää strategiaansa olla Huittisten ja lähialueen potentiaalisten pelaajien kehittymisen mahdollistaja. Seuran mukana on kakkossarjatasoisista pelaajista kehittynyt mestaruusliigan kovan tason saavuttaneita pelaajia. 
Tulevalla kaudella liigajoukkueessa ovat mukana loimaalaistaustaiset Venla Raitala, Susanna Sutki ja Marika Välimäki. Ykkössarjassa kehittymistään 2+1-mallisilla jatkosopimuksilla jatkavat Jasmin Tuominen, Siiri Inna ja Sini Savola.
Säkylästä kotoisin oleva Katariina Kylänpää jatkaa myös lupaavaa kehittymistään Huittisissa. Myös Säkylästä kotoisin oleva pelaaja Miia Leppänen aloittaa tulevalla kaudella 2+1 mittaisen kautensa LP Vampulan ykkössarjajoukkueessa passarina.
Kiukaisissa syntynyt, Euran Raikussa pelannut Jenni Jantunen (2+1) on uusi kasvo ykkössarjajoukkueessa sekä liigan ja ykkösen välisessä farmisopimuksessa. Vampulan Urheilijoissa useiden vuosien ajan pelaajana sekä myös juniorivalmennuksessa vaikuttaneen Mirka Kauniston tytär, Riikka Vuorentausta muuttaa Huittisiin ja aloittaa kehittymismatkansa 1+3 -mittaisen sopimuksen myötä.
Nakkilan Patereista seuraan siirtyy Iina Andrikopoulou, 2+1-mallisella sopimuksella hänkin.
–LP-Vampulalla on Mestaruusliigatoimintansa ansiosta ammattimaista osaamista naislentopallon eri toimista. Tämä mahdollistaa hyvän harjoittelun, jossa tärkein tavoite on pelaajien kokonaisvaltainen kasvaminen.
–Panostuksen yhtenä kärkenä on kehittyä siten, että kokonaisuus tukee kehitystä, sanoo seuran manageri Timo Talvitie.
Kaikessa toiminnassa on tavoitteena vammautumisriskien minimoiminen. Seuran henkilöstöön kuuluu muun muassa kolme fysioterapeuttia, jotka pystyvät miettimään siihen liittyvää osa-aluetta. Naislentopallosta on myös vankkaa kokemusta,  joka on vuosien saatossa tuonut tullessaan myös kantapään kautta saavutettua oppia.
Seuran Mestaruusliigakausi 2016–2017 päättyi puolivälieräsarjan tappioon HPK:ta vastaan. Ykkössarja päättyi hieman aiemmin.
Taukoa ei liiemmin pidetty, vaan valmistautuminen kohti tulevaa lentopallokautta aloitettiin jo huhtikuun puolivälissä.
Molempien joukkueiden pelaajat harjoittelevat yhdessä sekä osittain myös itsenäisesti, kuitenkin suunnitellusti ja ohjatusti.

Urheilulajit: