Vampulan Urheilijoiden kaikkien junioreiden sarjakausi päättymässä.

18.04.2017 Mauno Kotamäki
Valmentaja Jari Viljanen antoi erätauolla ohjeita Selma Ala-Viikarille (vas.), Erika Niappille, Iina Viljaselle, Emmiina Matintalolle ja Lotta Saarimaalle.

Vampulan Urheilijoiden lentisjunioreiden sarjakausi on päättymässä.
Kauden viimeinen kotiturnaus on sunnuntaina, jolloin Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolla pelataan lounaisen Suomen E-tyttöjen tiikerisarjan sijoista 13–18.
Vieraissa pelaavat samana päivänä VU:n C-tytöt valtakunnallista lentopallosarjaa sijoista 45–56. Sarjassa on pelannut kaikkiaan 124 joukkuetta.

Pisimpään kausi kestää VU:n B-tytöillä, hepelaavat päätösturnauksen 6.5. Ylöjärvellä sijoista 29–37. B-ikäisten valtakunnalliseen sarjaan on osallistunut 85 joukkuetta.
VU:n D-tytöillä oli joukkue lounaisen Suomen aluemestaruussarjassa ja tiikerisarjassa.

AM-sarjajoukkueen viimeisin turnaus oli Ylöjärvellä, jossa olivat tarjolla sijat 14–18. VU kärsi 0–2-tappion Ylöjärven Ryhdille, mutta voitti 2–0 Lempäälän Kisan, FC 57:n ja Oripään Urheilijat, tuloksena sarjan 15. sija.
Joukkueessa pelasivat Lempi Ala-Viikari, Laura Brunnila, Julia Johansson, Juulia Lamminen, Iiris Metsämäki, Milla Ritakallio ja Nanna Talvitie. Valmentajia ovat Teija Tähtivuori, Heli Taalikka, Hanna Arve-Talvitie ja Jari Viljanen.
VU:n D-tyttöjen tiikerisarjajoukkueen kauden päätösturnaus oli kotona, jossa jaossa olivat sijat 13–16. VU voitti molemmat vastustajansa: Ylöjärven Ryhdin 2–1 ja Aitolahden Riennon 3–0 ja sijoittui sarjassa sijalle 13.
Joukkueessa pelasivat Selma Ala-Viikari, Emmiina Matintalo, Erika Niappi, Lotta Saarimaa ja Iina Viljanen. Joukkuetta valmensivat Teija Tähtivuori ja Jari Viljanen.
Myös VU:n F-ikäiset ovat saaneet turnaustyyppiset pelinsä päätökseen.

Kesällä on lukuisilla lentisnuorilla tähtäimessä 8.–11.6. Vantaalla pidettävä Power Cup.
–Vampulan Urheilijoista osallistuu Power Cup -tapahtumaan noin 40-henkinen joukko, toteaa seuran lentopallojaoston puheenjohtaja Teija Tähtivuori.
D-tyttöjen tiikerisarjajoukkue voitollisen päätösturnauksen jälkeen: Iina Viljanen (vas.), Erika Niappi, Lotta Saarimaa, Emmiina Matintalo ja Selma Ala-Viikari, taustalla valmentajat Jari Viljanen ja Teija Tähtivuori.

 

Urheilulajit: