Ladataan ilmoitusta
Teema 24.3.2024 10:00Tilaajille

”Tästä tulee kyllä kesä mieleen” – Tiedätkö mistä erottaa hyvälaatuisen luomurypsiöljyn?

Janne Rauhansuu ja Vesa Harjunmaa näkevät luomussa monia mahdollisuuksia. Itse tuotettu rypsiöljy on tuote, jossa laatu maistuu. Kuva: Heli Lehtelä
Janne Rauhansuu ja Vesa Harjunmaa näkevät luomussa monia mahdollisuuksia. Itse tuotettu rypsiöljy on tuote, jossa laatu maistuu. Kuva: Heli Lehtelä
Heli Lehtelä

Kaistin tilaa viljelevät Sari ja Vesa Harjunmaa ovat tunnettuja monipuolisuudestaan. Heidän luomupelloillaan Huittisten Jokisivulla on kasvanut niin pinaattia kuin tarhahernettäkin, vaikka tilan päätuotantosuuntana onkin luomukananmunien tuotanto ja vuonna 2017 sekä 2021 valmistuneissa kanaloissa kuopsuttelee 12 000 luomukanaa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa