
Kesä kasvattaa jälleen oman maan herkut ihmisen ja eläinten ruuaksi. Kasvukauden päätteeksi Huittisissa juhlitaan tänä vuonna lähellä tuotettua, paikallista ruokaa valtakunnallisessa mittakaavassa. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä Lähiruokapäivä on maaseudun avointen ovien päivä, joka tuo esiin paikallisia tuottajia ja yrityksiä. Tuotteita ja raaka-aineita pääsee ostamaan suoraan tekijöiltä. Sen lisäksi, että ovet ovat avoinna maatiloilla ympäri Suomen, on tapahtumalla myös vuosittain eri kohteissa vietettävä avajaistapahtumansa.
Haluatko lukea koko artikkelin?
Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös
vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.
Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin
OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.