Ladataan ilmoitusta
Teema 25.3.2022 10:00Tilaajille

Lähituotanto kiinnostaa – ilman lisätietoa se ei kuitenkaan käy päinsä

Huittislaisen lähiruokapalaverin ideoi suttilalainen luomuviljelijä Jenni Kutila (oik.) –Syöjälle lähiruoka tarkoittaa tuoreutta ja paikkakunnalle sitä, että eurot pyörivät omalla alueella, hän taustoittaa. Viime elokuussa työnsä Huittisissa aloittanut, Loimaalla asuva ruokapalvelupäällikkö Maija Metsomäki myöntää, ettei vielä riittävästi tunne täkäläisiä tuottajia. –Tarjonta olisi hyvä saada selville viimeistään kevätkesän aikana, sillä budjetin valmistelu uutta vuotta varten aloitetaan varhain.
Huittislaisen lähiruokapalaverin ideoi suttilalainen luomuviljelijä Jenni Kutila (oik.) –Syöjälle lähiruoka tarkoittaa tuoreutta ja paikkakunnalle sitä, että eurot pyörivät omalla alueella, hän taustoittaa. Viime elokuussa työnsä Huittisissa aloittanut, Loimaalla asuva ruokapalvelupäällikkö Maija Metsomäki myöntää, ettei vielä riittävästi tunne täkäläisiä tuottajia. –Tarjonta olisi hyvä saada selville viimeistään kevätkesän aikana, sillä budjetin valmistelu uutta vuotta varten aloitetaan varhain.
MInna Karru

Huittisten kaupungin uudelta ruokapalvelupäälliköltä Maija Metsomäeltä jäi monta kysymystä kysymättä paikallisessa lähiruokatuottajatapaamisessa maaliskuun alkupuolella. Tuottajat eivät löytäneetkään tietään suttilalaisen luomuviljelijä Jenni Kutilan virittelemään tapaamiseen.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 1,50 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa