NÄYTÄ KYNTESI!

Meidän visiomme on olla vaikuttava ja vakuuttava mediaratkaisija, ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tarvitsemme lisää huipputyyppejä tekemään sen vielä paremmin, luuletko että voisit auttaa?

Mediamyyjä Poriin

Otat haltuun Porin mainioilla mediatuotteillamme, etunenässä Iskelmä Satakunnan sekä Radio City Porin ja Iskelmä Kankaanpään radiomainonta, sekä suurnäyttömme Huittisissa. Lisäksi edustat Porin alueella Lauttakylä-lehteä ja mainostoimisto Huimaa. Sinulla on kokemusta yritysmyynnistä ja mieluusti myös mediamyynnistä. Tunnet Porin alueen ja seutukunnan yritykset. Toimistosi on Porissa, mutta tarvittaessa pystyt liikkumaan asiakkaan luo tai Huittisiin. Kovat tavoitteet innostavat sinua ja haluat rakentaa kokonaan uudesta tehtävästäsi menestystarinan.

Mediamyyjä Huittisiin

Myyntisalkussasi on Lauttakylä-lehden mainospinta, Iskelmä Satakunnan radiomainosaika ja tienvarsi- sekä taajamanäyttöverkostomme. Myyntikenttänäsi on Huittisten lähialue kohti Poria ja Raumaa. Olet motivoitunut ja nälkäinen tulokselle, jo siksikin että hyödyt siitä myös itse. Sinulla on näyttöjä B2B-myyntityöstä ja mielellään vielä mediamyynnistä. Ymmärrät nopeasti asiakkaan bisneksen tarpeen ja osaat rakentaa hänelle sopivan markkinointipaketiin tuotteistamme. Asemapaikkasi on Huittisissa, mutta tarvittaessa ajelet asiakkaan luo tekemään kaupat.

PHP Web Developer

Päätehtävänäsi on mainostoimisto Huimassa asiakkaiden web-projektien suunnittelu, ohjelmointi ja tekninen tuki. Hallitset PHP:n ja JavaScriptin, ProcessWiren hallinta on sinulle vahvuus ja Linuxin osaamisestakin on etua. Työskentelet osana tiimiämme ja työpaikkasi on Huittisissa, mutta myös etätyöskentely on mahdollista. Hyvät vuorovaikutustaidot ja myös asiakaspalveluhenkisyys ovat menestyksesi edellytyksiä. Tarjoamme sinulle työkalut ja mielenkiintoisia haasteita, kilpailukykyisten etujen lisäksi. Odotamme kokemusta ja konkreettisia näyttöjä web-projekteista, mutta vähintään yhtä tärkeää on innostus alaan ja oman osaamisen kehittämiseen.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 21.5. mennessä osoitteeseen olli.ristimaki@huittistensanomalehti.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Olli Ristimäki, p. 040 522 6370.

TÄSSÄ VOI OLLA TILAISUUTESI, TARTU HAASTEESEEN!

 

ilmoitus