Ladataan ilmoitusta

Kesämyyjäiset Honkapirtillä

Kuvituskuva: Pixabay
Kuvituskuva: Pixabay

Huhtamon naiset järjestävät elotapahtuman 3. elokuuta klo 16-19 Huhtamon Honkapirtillä.

Kyseessä on perinteiset kesämyyjäiset, jossa myydään muun muassa itse tehtyjä käsitöitä ja leivonnaisia. Myös itse kasvattamat vihannekset kuuluvat tapahtuman tarjontaan. Ohjelmassa on myös arpajaiset ja buffet-tarjoilu.

–Tarkoitus on kirpparityyliin myydä tavaroita, joita ei itse tarvitse sekä kaikkea itsetekemää, tapahtuman järjestäjät Tarja Leppänen ja Leena Mattila kertovat.

Huhtamon naiset ovat järjestäneet myyjäisiä noin 2000-luvun alusta asti, mutta koronan takia tapahtuma jäi tauolle.

–Ihmiset ovat kaivanneet tapahtumaa kovin viimeiset vuodet ja olemme iloisia, että voimme taas järjestää näitä perinteisiä myyjäisiä, Leppänen toteaa.

Tapahtumaan on ilmoittautunut tähän mennessä noin 15 myyjää. Yksi heistä on Evelace-nimisen alusvaateyrityksen omistaja.

Myyjäisten lisäksi tapahtuman tärkeänä ohjelmanumerona on Ismo Rautavuoren tietoisku sydäniskurin toiminnasta. Tietoisku alkaa heti tapahtuman alkaessa eli klo 16.

sydäniskuri_huhtamo.jpg
Sydäniskuri, joka hankittiin Huhtamon paloasemalle. Tätä opetellaan käyttämään Huhtamon naisten elotapahtumassa. Kuva: Tarja Leppänen

Rahat myyjäisistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tämäkin on perinne, mikä on jatkunut Huhtamon naisilla jo jonkin aikaa.

–Olemme valinneet kohteeksemme perhekeskuksen, joka antaa taas rahat vähävaraisille perheille, Mattila sanoo.

Huhtamon naiset on Huhtamon nuorisoseuran alla toimiva seura.

Tapahtumatiedot

Huhtamon naisten elotapahtuma 3.8. klo 16-19 Huhtamon Honkapirtillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa