Ladataan ilmoitusta

Sydänmaa ensi kertaa SM-rallisprintin näyttämönä

Huittisten Urheiluautoilijoiden sorakisa ajetaan lauantaina.

Rallisprintin SM-pistetilanne on kutkuttavan tiukka. Nelivetoisten kärjessä ajavalla
Tuukka Hallialla on kuitenkin lähes 10 pisteen johtoasema. Tahkolla SM-rallisprintin osakilpailu ajettiin asfaltilla. Kuva Janette Taskinen / AKK
Rallisprintin SM-pistetilanne on kutkuttavan tiukka. Nelivetoisten kärjessä ajavalla Tuukka Hallialla on kuitenkin lähes 10 pisteen johtoasema. Tahkolla SM-rallisprintin osakilpailu ajettiin asfaltilla. Kuva Janette Taskinen / AKK

Säkylän Sydänmaa toimii tulevana lauantaina ensi kertaa SM-tason rallisprint-kilpailun näyttämönä. Huittisten Urheiluautoilijoiden järjestämä Transport Hosike Oy -rallisprint on sarjan kuudesta osakilpailusta viides ja ensimmäinen soralla. Kisaan on ilmoittautunut 68 kuljettajaa.

Rallisprintin suomenmestaruuspisteissä tilanne on ennen lauantain kilpailua joka tavalla tiukka. Nelivetoisten SM-kärjessä on Tuukka Hallia 44 pisteellä. Toisena on konkarikuljettaja Jari Lamminsivu 34,5 pisteellä, ja hänen takanaan hyvin pienillä piste-eroilla Juho Mäki-Tammela; 33, Kristian Nieminen; 32,5, Mats Rinne; 31,5 ja Aarni Mertanen; 31.

Kaksivetoisten SM-pisteissä Ville Reuterilla ja Ari-Pekka Koivistolla on pisteitä nyt 46,50. Ari Mansikkamäki on kolmantena pistein 43,5. Muissakin kilpailuluokissa tilanne on vielä hyvin elävä ja vasta lauantain kilpailun päätyttyä nähdään, millaisista asetelmista käydään kohti kauden finaalia.

Transport Hosike Oy SM-rallisprintin järjestäminen on edennyt kiihtyvällä tahdilla. Alkusyksyn runsaat vesisateet ovat aiheuttaneet sen, että keväällä laadittuun suunnitelmaan jouduttaneen tekemään tavallista enemmän muutoksia.

–Esimerkiksi yleisöalueiden sijoittamista on mietitty monesta näkökulmasta. Tilanne myös elää koko ajan, kilpailunjohtaja Ari-Pekka Saarinen toteaa seuran lähettämässä tiedotteessa.

Tapahtumatiedot

Huittisten UA:n Transport Hosike Oy -rallisprint Säkylän Sydänmaalla la 9.9. klo 12 alkaen

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa