Ladataan ilmoitusta

EU-eurojen mahdollisuuksia esitellään Huittisissa

Kuvituskuva: pirkanhelmi.fi/euroadshow/
Kuvituskuva: pirkanhelmi.fi/euroadshow/

Mitä kaikkea EU-rahoitus mahdollistaa? Kuka EU-rahoitusta voi saada ja mihin?

Kysymyksiin tarjoaa vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow, joka pysähtyy Huittisissa huomenna maanantaina aamupäivällä. Kiertueella tehdään tunnetuksi etenkin yrityksille, yhdistyksille ja nuorille tarkoitettua EU-rahoitusta, jotta sitä osattaisiin paremmin hyödyntää.

Huittisten tapahtumassa on asiantuntijoita Satakunnan ely-keskuksesta, Satafood kehittämisyhdistyksestä, ProAgria Länsi-Suomesta, Satakunnan Yrittäjistä sekä Mieli ry:stä.

Ely-keskuksen asiantuntijat kertovat maaseuturahoituksesta ja PrpAgrian väki muun muassa Maaseutuyritysten kasvun portaat -yritysneuvontahankkeesta. Satakunnan yrittäjistä on paikalla yritysneuvoja.

Satafood esittelee esimerkiksi Farm-Uppi Elinvoimaa ja start-up -innovaatioita maaseutualueille -hanketta, rakennuspaikkaselvitystä Suttilan kyläkaavan laatimista varten, Älymuovia, Sivuvirtapörssiä, Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta lähiruokaa- sekä Luomuisa Satakunta -hanketta.

Mieli ry kertoo Mielen tasapainoa työpaikoille -hankkeesta.

Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa kiertävää roadshowta järjestävät alueen leader-ryhmät. Huittisten pysäkistä vastuussa on Joutsenten reitti, jonka edustajia on myös paikalla.

Tapahtumatiedot

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow Huittisissa K-supermarket Lautturin pihalla ma 6.9. klo 9–11.30.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa