Ladataan ilmoitusta

Maatalous puhuttaa tulevaisuusseminaarissa

Kuvituskuva: Pixabay
Kuvituskuva: Pixabay

Maatalouden vaikuttajat keskustelevat alan näkyvyydestä ja työvoimapulasta tulevaisuusseminaarissa, joka järjestetään Risto Ryti -salissa Huittisissa torstaina 13. huhtikuuta. Suomalaista ruoantuotantoa halutaan nostaa enemmän esille, ja tiloille tarvitaan lisää työvoimaa.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu maatalousyrittäjille, sidosryhmien edustajille ja kaikille, joita aihe kiinnostaa.

Tapahtuman juontaa Ripsa Koskinen-Papunen. Paneelikeskusteluissa ovat mukana toimittaja-näyttelijä Leo Kirjonen, YouTuben Maalaisjärki kanavastaan tunnettu Anna Länsisalmi-Keisala, Siipikarjaliiton toiminnanjohtaja Hanna Hamina, viestintälähettiläs ja maatalousyrittäjä Salla Kurikka, HKScanin Suomen liiketoimintayksiköstä vastaava johtaja Jari Leija, Töitä Suomesta Oy:n toimitusjohtaja Riikka Koskinen sekä Atrian sikapuolen kehityspäällikkö Niina Immonen.

Tapahtumassa on myös minimessut, jossa on alan sidosryhmiä ja yrityksiä esittelemässä palveluitaan. Seminaarin yhteydessä tarjotaan mahdollisuus osallistua myös pienryhmissä workshoppeihin, joissa osallistujat pääsevät kehittämään henkilöstöjohtamisen taitojaan.

Ensimmäisessä paneelissa keskustellaan siitä, miltä maatalousala näyttää ulospäin kuluttajille, ja mikä on median rooli. Toisessa paneelissa pohditaan, mistä osaajia maaseudulle, ja miltä alan tulevaisuus näyttää.

Seminaari alkaa kello 12.30 Huittisten kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peipon tervetulosanoilla. Brainy Day Visualsin tuottaja Jouni Räsäsen aiheena on suomalainen maatalous näkyviin positiivisesti valtamedioissa.

Satafoodin ja Kotieläintilojen imago ja työvoima -hankkeen järjestämän seminaarin lopuksi puhuu imagohankkeen projektipäällikkö, huittislainen Annika Eklöf.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

tapahtumatiedot

Maatalouden tulevaisuusseminaari Risto Ryti -salissa Huittisissa to 13.4. klo 12.30

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa