Taas hyvällä huumorilla ”ryämimään”

Tapahtuma

 

Kahdeskymmenes pupiryömintä vie joukon ensi kertaa Sastamalan Vammalaan asti.
Helatorstain aattona, 24.5. järjestettävässä tapahtumassa ovat Huittisista mukana Keila- ja pelihalli, Sininen karhu ja Sekenä tunnettu nykyinen Lumiainen sekä Sastamalan Äetsästä Myllytupa ja Sastamalan Vammalasta Dublin Sastamala.
–Pähkäiltiin joukolla jonkunlaisen yhteisen tapahtuman järjestämistä. Kaikenlaisia ”triahtloneja” ensin mietittiin, mutta sitten päädyttiin entuudestaan tuttuun pupiryämintä-nimeen, kertoo Henri Jylhä Keila- ja pelihallista.

Edellisen kerran ”ryämittiin” vuoden 2013 keväällä. Se oli viimeinen kerta, jolloin yksi tapahtuman järjestäjistä oli Samk:in oppilaskunta.
–Nyt oppilaitoksessa on nuorten sijasta vain aikuisopiskelijoita, Jylhä selvittää.

Tapahtuman henki on edelleen sama, tutustua omiin ja naapureiden pubeihin.
–Matkaa tehdään 40 hengen bussilla. Ensimmäinen auto lähtee Keila- ja pelihallilta iltapäiväneljältä ja kulkee sitten reittiä Seke – Sininen karhu – Myllytupa –Dublin. Reissuja tehdään kaikkiaan kolme, niin että viimeisen kierroksen laskennallinen paluuaika on noin 23.30, Jylhä toteaa.
Tapahtumaa varten on kehitelty myös drinkki ja shotti.

Jokaisessa kohteessa on tehtäviä, joiden suorittamisesta saa ryämintäpassiin leiman. Viisi leimaa keränneiden joukosta arvotaan voittajia.
–Tehtävä voi olla vaikkapa kaato, laulusuoritus tai mitä tässä nyt vielä keksitään. Jotain viihdyttävää kuitenkin.

 

Pupiryämintätuulella olivat Sinisen Karhun ja Dublin Sastamalan Tella Voutilainen (vas.), Huitisten Keila- ja pelihallin Henri Jylhä sekä Myllytupa Äetsän Taina Vesamäki. (Kuva: MInna Karru)
24.05.2017 - 16:00
Lähtö Huittisten Keila- ja pelihallilta, sitten reittiä Seke – Sininen karhu – Myllytupa –Dublin