Nälkäpäiväkeräyksessä lippaita ja leivänmyyntiä

Tapahtumat

Nälkäpäivää vietetään 20.–22.syyskuuta. Tämän vuoden nälkäpäiväkeräyksellä kerätään varoja SPR:n katastrofirahastoon, josta autetaan äkillisten katastrofien uhreja sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

Vampulan SPR:n väki myy Toripuodin naisten leipomia kakkoja torstaina ja perjantaina Vampulan Kauppakulman edessä.

–Leipämyynnin lisäksi meillä on vapaaehtoisia lipaskerääjiä. Lipaskeräys järjestetään myös päiväkodissa ja koulussa, kertoo Vampulan osaston sihteeri Henna Stenfors.

Hän lisää, että Nälkäpäivään liittyvät myös vierailut koulussa ja päiväkodissa.

–Käymme kertomassa, millaista Punaisen Ristin toiminta on.

 

Huittisten SPR järjestää lipaskeräyksen loppuviikolla S-marketissa ja Lautturissa. Torstaina ja perjantaina kerääjinä ovat Pellonpuiston koulun oppilaat, perjantaina myös partiolaiset.

Lauantaina lippaiden kanssa on liikkeellä SPR:n omia asiakkaita ja marttoja sekä LC Doriksen ja Huittisten rotarien väkeä.

–Lippaita on markettien lisäksi myös muissa liikkeissä ympäri Huittista, SPR:n Huittisten osaston puheenjohtaja Timo Hälli kertoo.

Nälkäpäivälimppuja spr-läiset myyvät S-marketissa ja Lautturissa perjantaina ja lauantaina.

–Tavoitteena on saada kokoon vähintään sama summa kuin viime vuonna eli noin 6 000 euroa. Nälkäpäiväkeräyksen tuotosta vähintään 85 prosenttia menee perille, Hälli korostaa.

 

Äetsässä myydään Nälkäpäivä-limppuja perjantaina Keikyä-talolla sekä Pehulan torilla kello 10–14.

–Samalla kerätään perinteistä lipaskeräystä, kertoo SPR:n Äetsän osaston sihteeri Lea Leino.

To 20.9. - 22.9.
Kauppakulman edusta Vampulassa, S-market ja K-supermarket Lautturi Huittisissa sekä Keikyä-talo ja Pehulan tori Sastamalan Keikyässä