Napakat

29.05.2019

Lasinkierrätystä Huittisten linja-autoasemalla. Monenlaista lasia jätetään makaamaan maahan keräysastian viereen. Ei mahtunut aukosta.Saa ottaa!*
Satunnainen ohikulkija

 

Ei auta peili enää tienkulkijoita valtatieltä tulevan Korkeakoskentien ja Korkeakosken suuntaan menevän tien risteyksessä Huittisissa. Peili on nyt niin likainen, että kääntyjä ei näe onko muuta liikennettä. Kenelle kuuluu peilin putsaus? Olisiko kaupungin hommia? Vai valtion?

 

Missä on kauppiaiden vastuu? Jokaisessa kaupassa lukee: ”ilmoitamme kaikki myymälävarkaudet poliisille”. Silti lapsi tai nuori saa varastaa toistuvasti, jää kiinni, nuoren vanhempi käy maksamassa ja kaikki on hyvin. Seuraavana päivänä nuori varastaa seuraavasta kaupasta. Tämä tie on väärä, nuoren pitäisi joutua ottamaan vastuu teoistaan. Vain niin nuori saa apua, kun asia viedään eteenpäin eikä siten, että asiasta vaietaan.
Huolestunut

 

Iso kiitos Huittisten terveyskeskuksen henkilökunnalle, erikoisesti haavanhoitajille. Saimme hyvää, kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä hoitoa. Sairauden lisäksi hoidettiin myös ihmistä.
Kauko ja Irja-Liisa Marku