Lauttakylän lukion juhlat

14.08.2019 Kirsi Waahtera, ylioppilas vuosimallia 1980

Lauttakylä-lehden seuratoimintapalstalta huomasin, että LYK:n ja lukion seniorien yhdistys puuhaa koulun 110-vuotisjuhliin liittyen ohjelmaa. En ole ko. yhdistyksen jäsen enkä ole somessa eli Facebookissa.

Kun koulu täytti 100 vuotta, oli pääjuhla vain kutsuvieraille. Järjestin silloin luokkakokouksen oman ikäluokkani oppilaille (viimeinen yhteiskoulussa aloittanut vuosiluokka, lukuvuosi 1972–1973).

Silloin oli vanhan puukoulun puolella kaikille tarkoitettu tapaaminen ja sen jälkeen siirryimme muistelemaan yhteen luokkahuoneeseen. Illalla menimme Seurahuoneelle syömään oman ikäluokan porukalla. Muitakin luokkakokouksia oli järjestetty.

Ehdotan seniorien yhdistykselle, että se järjestäisi yleisen tapaamistilaisuuden joko koulun tiloihin tai johonkin paikalliseen ravintolaan. Siihen voisi ottaa ilmoittautumisia etukäteen. Tilaisuudessa kukin saisi etsiä koulutovereitaan.

Jos tämä ei onnistu, voisiko joku oma ikätoverini aktivoitua kokouksen järjestämiseen? Itse en sitä enää täältä etäältä aio järjestää.