Torvia vanhalla urheilukentällä

Torvenpuhaltajat musisoivat Huittisten vanhalla urheilukentällä Suomi soi -tapahtumassa. Sävelet kaikuivat Lauttakylässä joko vuonna 1976 tai vuonna 1977.

Soittokunta oli Huittisten vanhalla urheilukentällä. Olavi Prihti tiesi kertoa, että kyseessä on Kiikan soittokunta ja tapahtumavuosi on 1981. Oskari Siivolan (ensimmäinen vas.) johtamassa soittokunnassa puhalsivat Eino Suonpää, Aarre Uusi-Seppä, Pekka Suonpää, Jorma Vuorenoja, Olavi Prihti, Erkki Palmgren,  Heikki Lehtoranta, Pertti Wallenius, Rauno Lehtoranta ja Harri Wallenius. Soittokunnan takana seisoi Tapani Mikola.

 

KOMMENTIT
13. maaliskuu 2017 - 16:08Timo hesalainen
Taustalla näkyy kirkon torni, edempänä lauttakylän ala-asteen koulu. Siellä kävin aikoinani koulua. Oikealla näkyy osa pärekattoista rakennusta, olisikohan ollut polkupyöräpaja? Salmisen lato? Kerrostalon arvelisin olevan Vehnä- Kaura tai ohrahovin nimellä tunnetun. Lauttatalo, mikä on näitä vanhempi, sijaitee kuavn ulkopuolella vasemmalla. Mikä on rakennus kuvassa oikealla näkuvien puidenlatvojen alla? Kouluajoista tuolla on yli 40 vuotta aikaa, mutta en muista sen kouluun liittyvän. Ehkä kuvakulma hämää. Kuva on vanha, -70 luvulta! Pertti Wallenius toimi aikoinaan opettajanani,

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.