Huittislaisia vierailulla

Monia tuttuja huittislaisia on tässä kuvassa, ylimpänä rovasti Toivo Salminen. Missä tämä ryhmä on, mihin vierailu liittyy, milloin kuva on otettu ja ketkä ovat kuvassa? Jos tiedät vastauksia, soita numeroon 02 555 4200/toimitus. Kuva on Esko Mikolan jäämistöstä.

 

Rovasti Toivo Salmisen lisäksi kuvasta on varmasti tunnistettu Yrjö Laurila (ensimmäinen oik.), Olavi Ilola (toinen oik.) ja Heikki Kirra (rovasti Salmisen alapuolella vas.). Kuvan ainoaa naista uumoiltiin Alma Sinisaloksi. Mahdollisesti kyseessä on Huittisten Säästöpankin isännistö. Kuvanottoajaksi arvailtiin 1960-lukua.

 

Toinen lukija varmisti, että kyseessä on Huittisten Säästöpankin isännistö, vuosiluku ei kuitenkaan ala kuutosella, vaan on 1957. Kuva on otettu Huittisten Säästöpankin vanhassa rakennuksessa, joka sijaitsi torin laidalla.
Pankin isäntien nimet ovat: Heikki Nieminen, Veikko Jaakola, Ilmari Uusi-Perttula,Erkki Nuutinen, Johannes Hyytiäinen, Heikki Kirra, Kalle Ronkka, Toivo Salminen, Lauri Noppari, Paavo Hosia, Olavi Tuominen, Toivo Noppari, Alma Sinisalo, Paavo Laurila, Allari Seppä, Lauri Ranta, Esko Mikola, Erkki Jalonen, Kalle Mäenpää, Jaakko Nisu, Kalle Naatula, Olavi Ilola ja Yrjö Laurila.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.