Tamareen kylän miehiä

Mielenkiintoinen kuva. Perniöläinen löysi sen kirpputorilta ja toi Huittisiin Peltomäen Tarjalle. Otos on vuodelta 1927 ja otettu Vampulassa. Kieltolain aikaa, hm! Olisiko kyse lavastuksesta, näytelmäharjoituksista kukaties. Jos mieleesi juolahtaa ajatus, soita toimitukseen 02 555 4200/toimitus.

KOMMENTIT
12. kesäkuu 2014 - 12:14Minna Karru
Nykyisin Porissa asuva Hilkka Pusa tunnisti kuvasta isänsä Kalle Kaivoluodon, joka on kuvassa oikealla. Kaivoluoto suomensi myöhemmin nimeksi Brunnilaksi. Pusa tunnisti myös kyykyssä istuvan Nikolai Brunnilan ja Kalle Majakosken (kolmas oik.) Kuvassa ovat myös Arvo Ylipaunu (ensimmäinen vas.) ja Eino Alakukku (toinen vas.). Kolmantena vasemmalla seisovan nuoren miehen nimeä Pusa ei muistanut.
19. helmikuu 2018 - 14:29Antti Yli-Paunu
Mikäli Hilkka Pusan tunnistamat henkilöt ovat oikeita, niin veikkaisin, että tunnistamaton kolmas vasemmalta on isäni Armas Yli-Paunu (huom. erilainen sukunimen kirjoitustapa), joka oli Arvo Ylipaunun pikkuveli

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.