Huittisista vai mistä?

Irja-Liisa Marku kaipaa lisätietoja tähän vanhaan kuvaan. Onko siinä Huittisten urheilukentän paviljonki ja jos on, mitä rakennuksia näkyy taustalla? Tiedot voi kertoa toimitukseen puh. 02 555 4200/toimitus tai toimitus@lauttakyla.fi.

 

 

Terveiset vaan serkkuplikalle, aloittaa Jorma Lehtomäki Sammusta ja jatkaa
Kylläpäs pahan pistit. Jos ajateltais, että Huittisissa oli laulujuhlat joskus ennen sotia, niin kuva vois olla vaikka sellaisista pippaloista: Lyyra katonharjassa ja havuseppele päädyssä.
Vanha pääni päättelee, että isompi taustarakennus on Sahkon suuli, tosin kuvan syvyys voi kyllä pettää. Suuli oli Nokkamäentien varressa. Oikealla näkyy Junttilanmäki (Myllymäki).
Noille vasemmalla oleville pienille rakennuksille en kyllä keksi selitystä. Arvioini kyllä voi olla ”päin pyöränsatulaa”.

 

 

Tarja Peltomäen mielestä kuvan lava äkkiseltään katsottuna näyttää samalta kuin Huittisten laululavan kuva vuoden 1927 Lauttakylä-lehden numerossa 26.
Kuva lehden sivusta näkyy täällä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.