Opettajat potretissa

Kuva on otettu Lauttakylän yhteiskoulun ”kahvimyllyssä”. Kuvassa on ainakin yhteiskoulun opettajia, mutta mahdollisesti myös muuta väkeä. Tietääkö joku keitä? Milloin kuva on otettu ja missä yhteydessä? Kuva on Olli Aaltosen albumista.

 

Lukijat tiesivät kertoa, että vanhassa kuvassa on Huittisten kirkkokuoro vuodelta 1948, jolloin kuoro juhli 20 vuottaan. Kuorossa lauloi useita opettajia.
Kuvassa olevia henkilöitä ovat tunnistaneet mm. Kirsti Lähdeniemi, Sirkka-Liisa Hirvikorpi ja Aune Jaakkola.
Eturivissä istuvat Elsa Salonen (vas.), Anni Koskinen, Svea Nuutinen, Alma Rantala, kanttori Aarno Aartio, Tyyni Vailimo, Tyyni Helkiö, Lahja Helkiö ja Taimi Hirvikorpi.
Keskirivissä ovat Anna-Liisa Maunula (4. vas.), Helena Vuorinen (5. vas.), Heljä Leino (6. vas.), Liisa Lajanti (8. vas.), Martta Kaipainen (5. oik.), Hilja Aaltonen (3. oik.) ja Irja Siren (2. oik.).
Takarivissä seisovat Juho Vanhanen (vas.), Mauno Remes, Toivo Mattila, Erkki Nuutinen (4. oik.), Lauri Salonen, Vieno Aaltonen ja Tauno Perttula.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.