Maailman naisia

On Lauttakylän lukiolla ennenkin osattu penkkareita juhlia. Vuodelle 1956 opettaja Aino ”Titi” Nurmi lienee kehitellyt teemaksi ainakin eri kansallisuudet. Seppo Ojalan ottama kuva on Nurmen jäämistöstä. Jukka Pöyri on toimittanut kuvat Airi Viitaselle. Löydätkö kuvasta itsesi tai jonkun tuttavasi? Jos kyllä, niin soittele 02 555 4200/toimitus tai kirjoita toimitus@lauttakyla.fi.

 

 

Juhani Naatula ehätti ensimmäisenä kertoa, että viime viikon lehdessä ollut penkkarikuva ei ole vuodelta 1956, vaan vuodelta 1962. Tuula Koivisto, Risto Äikiä ja Marja-Terttu Välimäki (o.s. Lehti) tunnistivat koko rivin maailman naisia: Riitta Oksanen (vas.), Pulmu Linnala, Maijaleena Honko, Päivi Salminen, Marketta Heikkala, Seija Hirsikoski, Marja-Terttu Lehti ja Ritva Karppinen. Välimäki osasi myös kertoa, että penkkareiden teemana oli kansallisuuksien sijasta eri laulujen henkilöt.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.