Kesäleirillä

Kuvassa on iloinen joukko kesäleiriläisiä jostain Lauttakylä-lehden levikkialueelta. Kuka tietää, mikä leiri on kyseessä, missä se pidettiin ja keitä kuvassa mahtaa olla.
Tietoja voi soitella toimitukseen 02 – 555 4200 tai lähettää sähköpostilla toimitus@lauttakyla.fi.

Pehulalainen Jukka Lehto löysi itsensä  kesäleiri-kuvasta, hän poseeraa eturivissä oikealla. Hän tunnisti myös Robert Mäkisen (toisen rivin toinen oik.) ja Juha Sulanderin (raitapaita, takki hartialla). Lehto uumoili, että kuva on 1970-luvun alkupuolelta. Kuvassa oltaneen Säkylän varuskunnassa, koska taustalla näkyy pitkä rivi terra- eli maastoajoneuvoja.

KOMMENTIT
22. maaliskuu 2011 - 19:16juha sulander
kyllä tässä keikyäläisiä poikia on ilmeisesti kunnan järjestämällä kesäleirillä 1970 luvun alkupuolella,itseni lisäksi tunnistan myös jukka Lehdon ,jukka Haapasalon,juha Ahvosen Juha lähteen,Juha Litmasen,Ari Haavisto,ja edessä keskimmäinen kaveri on mielestäni Harhalan Seppo ja muutama kaveri josta en ole ihan varma

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.